főlaphírek2


Hogy mondják kínaiul, hogy Volvo?

 A Geely és a Volvo tárgyalásai befejező szakaszba értek, rövid időn belül a kínai mamut fogja birtokolni a patinás svéd autógyárat. A Volvo tulajdonosa, a Ford Motor Company, úgy véli, még ebben a hónapban meg tudják kötni az üzletet. A Ford által birtokolt részvények jelentős része a Geelyhez kerül, a maradékra egy svéd cég tart igényt.

kinailogo.jpg

 

Bővebben...
 
Mezőkövesdről kap alkatrészt a Volvo és a Toyota

 Neves európai és távol-keleti autógyáraknak is gyárt termékeket az egykori mezőkövesdi gépgyárból kinőtt Exir Hungary Zrt., amely remek példája a jó időben, kellő megfontoltsággal hozott döntéseknek, és a rendelkezésre álló hazai és uniós források optimális felhasználásának - mondta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter pénteken, a cégnél tett látogatásakor.

Bővebben...
 
Elalvásra figyelmeztető rendszer a Volvótól

 

A Volvo célja, hogy a jövőbeli modelljei képesek legyenek a balesetek elkerülésére. Már ma is sok olyan intelligens autó létezik, amely vészhelyzet észlelésekor képes figyelmeztetni a sofőrt, vagy akár közbelépni, és automatikusan fékezni. Sajnos a fáradt autósok világszerte nagyon sok balesetet okoznak. A Volvo új technológiája még jóval azelőtt képes figyelmeztetni a sofőrt, hogy valóban elaludna a volán mögött.

 

Bővebben...
 
Elektromos C30-ast készít a Volvo

 Tisztán elektromos energia hajtja azt a C30-ast, melyet a Frankfurti Autószalon Innovation for Life elnevezésű, környezetbarát megoldásokat propagáló eseményére készített a Volvo.

Bővebben...
 
Milliárdos családdal tesztel a Volvo

 A Volvo nem spórol a biztonságon: a svéd gyártó autói teszteléséhez száznál is több, egyenként is sokmilliós értékű bábut vet be.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

16. oldal / 20