főlaphírek2


2008.01.16-án elindult az első hazai online Volvo-s közösséget erősítő rendszer ezen a weblapon VolvoWiW néven. A rendszerbe a regisztráció ingyenes.

Bízom benne ez egy további hasznos lépés afelé, hogy a hazai Volvo-s közösség erősödjön, kialakuljon valamiféle közösségi élet.....hogy érezzük a Volvo nem csak egy autó, hanem van mögötte egy társaság akinek a tagjaira lehet számítani, ha segítség kell, vagy szimplán tudjuk, hogy van egy társaság akikkel ha összejövük, akkor a vidám hangulat garantált.

 

A rendszer elindult azonban a közeljövőben még sok fejlesztés előtt is áll. Ami jelenleg ismert hiba, hogy

  • a szerverről a hotmail.com és a t-online.com címzettek nem kapják meg a leveleket. Ennek a korrigálása folyamatban van.
  • a szerver processzor kapacitása kicsi (egy ősrégi 500MHz-es processzor viszi ezt a rendszert). Ennek a fejlesztése is folyamatban, tehát kérlek legyetek türelmesek ha úgy látjátok, hogy lassú a lap betöltése. Remélhetőleg ez a gond is rövidesen megoldódik

Ezen kivül kisebb hibák lehetnek, amit kérnék, hogy jelezzetek nekem a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  címre. De erre a címre jöhet minden építő jellegű ötlet is a rendszerrel kapcsolatban.

 

Most pedig végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni az alábbi Volvo-sok segítségét (ABC sorrendben), akik az éles indulásig "kattintgattak" a rendszerben és jelezték ha problémát tapasztaltak:

  • bogyo65 
  • JrCsG 
  • mr sas 
  • Pizo
  • Toxic11

 

 

 

 

Kedves Volvosok, Kedves Látogatók!

 

Ezúton kívánok mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket!

 

Otthon ma csilingel a csengő, 
Otthon ma széttárul az ajtó, 
Otthon ma tündöklik a gyertya 
S fényárban úsznak mind a bútorok, 
S én itten messze, szent karácsony este 
Ezer emléket csendben átölelve 
Halkan dalolok.

 

 
Évzáró vacsora

  

Év végi Volvo találkozó

 

2008-ban 3. alkalommal is igény van arra,  hogy a Volvos csapat ismét összegyűljön egy évzáró közös vacsorára.

 

A főoldalon található szavazásokkal kérlek segítsétek a szervezési előkészületeket azzal, hogy válaszoltok a feltett kérdésekre. A konkrét hely és időpont az Index Volvo fórumán fog eldőlni, így mindenképpen figyeljétek az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat. 

A szavazás lezárult, továbbiakban a fórumot figyeljétek a további konkrétumokkal kapcsolatban.

 

Aki a tavalyi és tavaly előtti eseményekről meg szeretne osztani képeket kérem jelezze és biztosítom a publikálási lehetőséget a szokásos képgaléria részben. Képek jöhetnek e-mailben és FTP-n keresztül is. Utóbbihoz személyre szóló hozzáférést biztosítok.

 

Szóval vacsorára fel :), hiphop itt lesz az év vége! Szeretettel várunk minden aktív és "olvasómódban" levő Volvos kollégát! 

 

 
Volvo találkozó

 

12. Országos Volvo Találkozó

 

Szombaton (09.27.) sikeresen lezajlott a 12. Országos Volvo Találkozó. A találkozón több mint 150 Volvo volt, így az eddigi találkozók számadatai alapján újabb létszámrekord született, mely vélhetően betudható a jó időnek is.

 

A találkozó végét az Index Volvo fórumtagok egy része közös ebéddel zárt a megszokott vidám hangulatban.

 

Üröm az örömben, hogy a találkozón lett az a hír is bejelentve, hogy a VBT (Volvo Baráti Társaság) klub formálisan 90% eséllyel fel fog oszlani, a továbbiakban szó szerint baráti társaságként fog eseményeket szervezni.

 

Az eseményen készült képeket az alábbi linken lehet megtekinteni: fényképalbum.

 

Felhívás: Amennyiben Te is készítettél fényképeket és szeretnéd ha kikerülnének a "Galériába", akkor a fényképeket küldd el e-mail-ben a kispaci kukac kispaci.hu címre. Ha nagyon sok fényképről van szó, akkor tudok biztosítani FTP tárhelyet ahova fel tudod tölteni a képeket.

Amennyiben e-mailben küldenéd a képeket, akkor mindenképpen add meg, hogy milyen becenév/név alatt jelenjenek meg a képek.

 

 

 
Pörkölt tali :)

 

Hétvégén egy kisebb társaság összegyűlt 8. Törpééknél és Ovlov Laci jóvoltából egy kellemes kis pörköltözős beszélgetős napot tartottunk. 

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

19. oldal / 20